0
Seznam přání 0
Srovnání produktů 0
0položka, na 0 Kč 

Trendy manikúry 2023!

Trendy manikúry 2023!

Pěkně upravené ruce byly vždy atributem krásy pro každou ženu. Pro přirozenou atraktivitu vašich ručiček potřebujete jen málo: udělejte si koupel rukou s kapkou oleje, zatlačte kůžičku pomerančovým dřívkem, ostříhejte a zapilujte nehty do rovna, čímž jim dodáte požadovaný tvar. Další možnost: obraťte se na manikérku – ženu-zachránkyni, která vám udělá nádhernou manikúru a vy si během této doby trochu odpočinete.

V dnešní době různé techniky a novinky umožňují realizovat různé nápady a používat různé barvy, kombinací a vzory. Vzhledem k nejnovějším inovacím v oblasti manikúry v letech 2023 a 2022 existuje trend k radikálně odlišným směrem v modeláži nehtů.

Na jedné straně bude trendem nejjednodušší a minimalistická manikúra, která využívá průhledné nátěry, úhledné vzory a minimum dekorů.

Ale na druhé straně v nabídce jsou naopak velmi zářivé a složité vzory, se složitým designem a dekory – fólii, pavučinami, kovovými šperkami.


Hlavní trendy manikúry 2023

Pantone Color Institute každoročně vyhlašuje hlavní módní odstíny, které budou «sólistou» ve všech módních trendech.

Letos jsou více než kdy jindy příjemné, veselé, zajímavé, inspirativní, akcentují, takže je lze snadno zařadit do klidných, střídmých outfitů, ale také ozdobit outfity luxusními prvky.

Mezi barevnými trendy jsou všechny odstíny:

Červené

Žluté

Zelené

Růžové

Šedé

Modré

Hnědé


Krásné nehty 2022-2023 v bílé, černé, béžové barvě a odstínech pastelu také vypadají jedinečně, relevantně a neutrálně.

Na léto odbornicí nabídnou pro parádnici módní manikúru v jasných a šťavnatých, ale zároveň nejpřirozenějších tónech, které lze nalézt v přírodě.

Na podzim a v zimě vás profíci nenechají upadnout do melancholie a nabízejí celou řadu bohatých a hlubokých tónů pro každý vkus.

Víno, káva, lila, zlatá, stříbrná, marsala, smaragdová, oranžová, olejová, cihlová, borůvka a mnoho dalších barev může udělat z krásných nehtů jedinečný akcent vašeho stylového vzhledu v každém ročním období.


Top 11 módních návrhů

  1. Minimalismus. Vytříbenému stylu minimalismu dominuje zdrženlivost v designu manikúry. K jeho realizaci se používají základní tlumené tóny a jednoduché vzory. V minimalistické manikúře jsou trendy barvy černá, bílá a šedá. Manikérky také používají pastelové odstíny s matným povrchem, doplňující design manikúry o čisté linie nebo roztomilé listy v minimalistickém stylu.
  2. Matný povrch. Manikúra s matným povrchem vypadá opravdu zajímavě. To je skvělý nápad pro fanoušky všeho nestandardního. Sametová textura gel laku zdůrazní jedinečný obraz, dodá jas a tajemství. Navíc je taková manikúra docela odolná, však skrývá know how: vydrží delší doby, ale při kontaktu rukou s vodou je vhodné nosit rukavice.
  3. Negative space design. Nehtový design „negativního prostoru“ se poměrně často vyskytuje v různých moderních řešeních nehtového designu. Hlavním rysem designu nehtů s "negativním prostorem" je jednoduchost a snadnost podobného designu nehtů, který je vždy okouzlující.
  4. Stylový "křepelčí" design Tento design je rozptylem nepravidelně tvarovaných tmavých bodků na světlém pozadí. Ozdoby jsou aplikovány na všechny prsty nebo na několik akcentních nehtů. Všechny možnosti jarního nail artu lze použít jako pozadí, ale křepelčí vejce vypadají nejlépe na matném nahém pozadí.
  5. Nápisy.  Pomocí módního nehtového designu můžete ostatním říct o svých pocitech nebo vytvořit dobrou náladu v jakékoli situaci. Zajímavým nápadem by bylo skutečné nail art s písmeny nebo nápisy. Chcete-li to provést, můžete předem vybrat pohodlné samolepky-posuvníky.
  6. Pruhy a geometrické linie. Geometrické vzory v podobě čar, čtverců, trojúhelníků, teček jsou v této sezóně velmi oblíbené. Na krátkých nehtech vypadají velmi stylově.
  7. "Zvířecí" potisk. Animal print 2022 zaujal zvláštní místo v módě manikúry. Nail art vám představil novinky pro nadcházející sezónu. Jedná se o špičkový design nehtů, který kombinuje krásu, osobnost, styl a kreativitu. Jeho zvláštností je, že napodobuje kůži divokého zvířete nebo plaza, aniž by ho zavazoval k dodržení přirozené barvy nebo přesného tvaru vzorů. Celý vrchol spočívá ve futurismu.
  8. Gradient. Dalším moderním trendem jsou barevné přechody. Gradientová technika vypadá velmi neobvykle v kombinovaném designu nehtů s jezdci, ražením, potálem, francouzskou manikúrou, pavučinou a fólií. Můžete použít několik barev současně, vytvořit gradientní design ve stylu "negativního prostoru", ombre se širokými a tenkými pruhy. Světlý dekor a různé vzory pomohou vytvořit nejneobvyklejší vzory nehtů.
  9. Květinový potisk.  Květinové potisky se stanou trendem ve zdobení nehtů pro každý vkus. Módní manikúra na večer, nehtový design pro každý den, romantická manikúra můžou být dokonale převedené do reality s novým designem s větvičkami. Pěkné květinové vzory budou dokonalé z kamínků a oblázků, malované, stejně jako ve stylu ražení a slider designu.
  10. Fólie a vtírání. Jakýkoli kovový efekt na nehty bude šíleně populární. Může to být zvlněná fólie, slída, metalizované proužky a páska na nehty, stejně jako vtírání s metalickým efektem. Oblíbené budou také velké flitry na nehty v podobě gradientního protažení.
  11. Francouzská manikúra: variace klasiky novým způsobem. Jeden z top designů nehtů neztratil na popularitě po mnoho sezón v řadě. V nadcházející sezóně bude tento design nehtů doplněn o nejjasnější možnosti a zajímavé nové produkty. Hlavním hitem nadcházejícího léta bude objemná manikúra s efektem «akvárium» a křišťálová francouzská manikúra s dekorem metalické fólie, květinovými vzory, geometrickými potisky atd.


Veškeré pracovní pomůcky pro manikúru a modeláž nehtů si koupíte v Česku


Pravidelným procházením sekce nových produktů na tomto webu můžete předem pochopit, které nehty budou zítra populární, stejně jako koupit frézu, lampu a vše pro manikúru za nejlepší ceny. Náš obchod Zetanails nabízí širokou škálu produktů pro lakování nehtů.


Zde najdete: gely, gel laky, akrylgely a polygely, základní a vrchní laky, designové materiály, odmašťovače, odstraňovače gel laků, ubrousky bez chloupků, pomerančové tyčinky, pilníky na nehty, buffy, nůžky, řezačky, frézy a více. Doručování zboží je zajištěno ve všech regionech České republiky a také v ostatních evropských zemích.